Deirdre

Donateurs
Het inkomen van de stichting wordt gevormd door de opbrengst van het kapitaal, uit de royalties van het literaire werk van A. Roland Holst en uit donaties door Vrienden van het A. Roland Holstfonds.
Het fonds kan niet bestaan zonder vrienden en nodigt u van harte uit om donateur te worden! Een aanvraag voor een Culturele ANBI status is op dit moment ingediend. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Zie hier de voorwaarden.

U kunt eenvoudig donateur worden door hier te klikken en het contactformulier in te vullen en te verzenden.

Bijdrage
U kunt al donateur worden voor een bedrag van ten minste 20 euro per jaar (een hoger bedrag is zeer welkom!). U krijgt daarvoor jaarlijks een beknopt jaarverslag toegestuurd en uitnodigingen voor de manifestaties van de stichting. Bovendien krijgen donateurs de publicaties toegestuurd die de stichting laat verschijnen.

Manifestaties
Om de drie jaar wordt u uitgenodigd voor de uitreikingsmanifestatie van de A. Roland Holst Penningen. Elke bezoeker ontvangt een speciaal voor deze manifestatie gemaakt boekje. Jaarlijks wordt er een open dag van het A. Roland Holst Huis georganiseerd aan de Nesdijk 7 in Bergen. U kunt dan met eigen ogen zien waar en hoe de dichter heeft gewerkt en gewoond. (In 2016 op zondag 30 oktober, zie actueel)
Voorts zijn er eventuele bijzondere gelegenheden.

Donateur worden?
Op 8 mei 2010 werd een nieuwe uitgave van het fonds gepresenteerd: het boekje Deirdre en de zonen van Usnach. Van de 750 exemplaren werd er een aantal met de hand genummerd. Alle vrienden en donateurs van het A. Roland Holstfonds hebben deze genummerde exemplaren inmiddels ontvangen. Tevens is het een welkomstgeschenk aan ieder die zich als donateur opgeeft. Of wordt opgegeven. Want wie de stichting een geschenk wil aanbieden hoeft niet lang te zoeken. Wij verwelkomen u graag als vriend van het A. Roland Holstfonds!

(Helaas is het boekje Deirdre en de zonen van Usnach op dit moment niet meer leverbaar. Het secretariaat kunt u informeren welk welkomstgeschenk u toegestuurd krijgt.)

Postadres secretariaat:
Stichting A. Roland Holstfonds
Postbus 299
1860 AG Bergen NH

info@rolandholstfonds.nl

Bankrekening ABN:
NL72 ABNA 0468 8742 75

U kunt Vriend van het A. Roland Holstfonds worden per e-mail:
Mailt u s.v.p. uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer naar
info@rolandholstfonds.nl